вівторок, 27 березня 2018 р.

"Бібліотека і влада"

Б І Б Л І О Т Е КА   І   В Л А Д А

Важливим напрямком діяльності бібліотек є співпраця з місцевою владою. Покровська сільська бібліотека є громадським центром культурного життя, спілкування, дозвілля, але без підтримки місцевої влади, яка з порозумінням допомагає в вирішенні питань, ніяк не обійтись.
Так, будучи на посаді голови Покровської с/ради Карпенчук Володимир Мартинович вмів працювати з людьми та для людей і велику увагу приділяв сільській бібліотеці, а саме: провів поточний ремонт бібліотеки, в дитячій кімнаті було замінено вікно і двері. І надалі допомога його продовжується. Він щорічно передплачує періодичні видання для бібліотеки та проводить щомісячну оплату Інтернету.
Сьогодні його справу продовжує молодий, діловий, енергійний та цілеспрямований  Вдовиченко Микола  Миколайович – голова Покровської с/ради.
Без його уваги не залишилася бібліотека. Він зміг зробити вагомий внесок в перетворення бібліотеки на сучасний, інформаційний, культурний, дозвіллевий центр на селі. На районному звіті перед громадою була оголошена Подяка за підтримку бібліотеки на селі, яка була вручена бібліотекарем Наталією Володимирівною.
Адже зміцнення зв’язків та ділове співробітництво з органами влади, безсумнівно піднімають імідж бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар