понеділок, 13 червня 2016 р.

З книгою відпочиваємо влітку


       В  Покровській сільській бібліотеці   відбулася літературна година "З книгою відпочиваємо влітку" з учнями Покровської ЗОШ І-ІІІ ст. 5-7 кл. Бібліотекар Вдовиченко Наталія Володимирівна  розповіла дітям  наскільки  важлива книга, що книги є джерелом знань. Книги прочитані в  дитинстві  запам'ятовуються на все життя. Бібліотекар звернулася до дітей, запрошуючи до бібліотеки, де вони зможуть  влітку гарно відпочити відправитись в захоплюючу  подорож по сторінках улюблених книг, прочитати яскраві  дитячі журнали та газети, поспілкуватися з однолітками в мережі інтернет. Бібліотекар  запропонувала  поєднати літнє читання за шкільною програмою  з переглядом  художніх та мультиплікаційних фільмів у   сільській  бібліотеці.
   Тут на вас чекають комп'ютерні ігри, конкурси малюнків.  Адже  бібліотека не тільки "дім" книг, але і територія захоплюючих і веселих "подорожей"." Читати знову модно! Читати - це круто! "- такий девіз юних читачів Покровської сільської  бібліотеки.
До уваги  юних читачів! 
 .  Протягом літа в бібліотеці буде проходити конкурс "Найкращий читач літа-2016". Переможці конкурсу будуть нагороджені на шкільній лінійці

Немає коментарів:

Дописати коментар